Birinciysen birincisindir , ikinciysen hiçbir şey...

30 Ocak 2010 Cumartesi

EFES BİLDİĞİMİZ GİBİ...



1-Efes Pilsen BBL’in en önemli deplasmanlarından olan Banvit karşısında zaman zaman hücumda çok zorlansa da rakibini 57-51 yendi.

2-Bu galibiyetle Efes Pilsen üst üste olan galibiyet serisini 14 maça çıkardı.

3-Efes Pilsen’de hücum anlamında ön plana çıkan oyuncu Shumpert’tı o da 11 sayı atabildi.Banvit’te Barış Ermiş eski takımına karşı 15 sayıyla takımının ve karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu.

4- Barış sahada yeterince dakika alabilirse takımına çok faydalı oluyor.Bunu Karşıyaka ve Banvit’te ki oyunundan anlayabiliyorum.Eğer süre olarak sahada az yer alıyorsa bir şeylerin ispatı için kendini aşırı zorlayıp sahada çok hata yapıyor bunu Efes ve Telekom maceralarından çok iyi anlıyoruz.

Barış’ın çok hızlı ayakları ve bir guarda göre oldukça güçlü fiziği var.Bence Barış’ın bir büyük takım macerası daha yaşaması gerek.Ben onun yeteneklerine güveniyorum.

5-Real Madrid karşılaşmasında pek fazla rotasyon yapmayan Ergin Ataman bu karşılaşmada bizleri resmen rotasyon manyağı yaptı.

YAZAN: REDVIDIGAL

2 yorum:

ses ver dedi ki...

banvit deplasmanı zordu gerçekten de ama efes gelip geldi artık pek zor bir maçı da kalmadı efesin

Redvidigal dedi ki...

Aslında zorlu maçlar şimdi başlıyor.Siena,Telekom,Maccabi,Fenerbahçe,Maccabi,Beşiktaş,Real Madrid,Galatasary,Siena gibi peş peşe 9 tane çok zorlu maç var. Ergin Ataman'ın kaderi bu 9 maçlık seride ortaya çıkacak .Bu maçların hepsi birbirinden güzel olacak bu da basketbolseverler adına işin güzel olan yanı:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails