Birinciysen birincisindir , ikinciysen hiçbir şey...

5 Temmuz 2010 Pazartesi

Albüm tanıtımı: Deja Vu – Sinir Ötesi Operasyon


Deja Vu Mart ayında çıkan “Sinir Ötesi Operasyon” isimli albümüyle yine tarzından ödün vermediğini gösterdi bizlere.”Kendin Coş” albümlerindeki enerjiyi, sosyal mesajlarını ve eğlenceli sound’unu bu albümde de koruyan Deja Vu bu albümde daha oturmuş bir sound ve daha güçlü şarkı sözleriyle karşımızda.
Deja Vu Efes Dark Roxy Müzik günlerinde “Kendin Coş” isimli parçalarıyla büyük çıkış yakalamıştı. Bunun öncesinde 1999 yılından itibaren Cenk Sönmez önderliğindeki grup yine kendine has üslubu ve sounduyla birçok parçayı coverlayarak ve kendine bestelerini çalarak Ankara’da yerel bir üne sahip olan Deja Vu,bu yarışmayla yurt geneline sesini duyurmuştu.2005’te ellerindeki besteleri “Kendin Coş” albümüne koymuşlar ve özellikle Dream TV’nin katkılarıyla inanılmaz bir çıkış yakalamışlardı.
Ve “Sinir Ötesi Operasyon”
Kendin Coş albümünden sonra 2007’de “Aşk Nereye Kadar” isimli single parçalarını internet üzerinden hayranlarıyla paylaşan Deja Vu, 2009 yılı Mart ayına gelindiğinde beklenen albümlerini piyasaya sürdü. Albümün ilk video klibi ise “Sahte Gözyaşı” isimli parçaya çekildi.
Bu albümde aşk, ihanet, sistem, hayat ve sosyal konular üzerine sözlerin olduğu şarkılar bulunuyor. Albüm “Sistem” isimli parçayla bizleri karşılıyor. İlk andan itibaren bu şarkının enerjisine kapılıyorsunuz, parçada sisteme olan öfkeden kaynaklı bir enerji hissediyorsunuz ve eğer sistemle probleminiz varsa parça inanılmaz gaz yaratıyor diyebilirim. İkinci parça “Sahte Gözyaşı” ise aşk ve ihaneti anlatan oldukça eğlenceli bir video klibe sahip bir parça. Tüm şarkılar oldukça kaliteli ama kapanış parçası “Yıldızlar” da mutlaka dinlenmeli. Bana kalırsa albümdeki tüm parçalar hit niteliğinde ama benin favorilerim albüm sırasına göre şunlar: “Sistem, Sahte Gözyaşı, Düzenbaz, Dertlerin Efendisi, Veryansın, Yıldızlar”.Özellikle Dertlerin Efendisi büyük hit olacak.
BURAK KERECİ

3 yorum:

redd.label dedi ki...

2 kez konserlerine gitme şansım oldu.canlı performans açısından gayet başarılılar.grubun tüm elemanları çok cana yakın insanlar.oturup içmişliğim var ordan biliyorum :)

Burak Kereci dedi ki...

kesinlikle haklısın çok hoş sohbet elemanlardır,cenk sönmezle eski grubumuzun gitaristi adanada studyoya girdiklerinde tanışmak için gitmiştim ben de,çok keyifli bir adamdır.

Burak Kereci dedi ki...

hatta bahsettiğim arkadaş bu klipte de tavla oynayan arkadaştır :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails