Birinciysen birincisindir , ikinciysen hiçbir şey...

20 Temmuz 2010 Salı

Pino Sonunda Galatasaray'da....

Galatasaray Lorik Cana’dan sonra bu sezonki ikinci yabancı transferini  gerçekleştirdi ve Juan Pablo Pino Galatasaraylı oldu. Keita’nın  takımdan ayrılması sonrası kanat oyuncusu transferi kaçınılmazdı.Ve  yönetim tercihini Juan Pablo Pino’dan yana kullandı. Kariyerinde Fransa  ve Belçika ligi bulunan Pino’nun artıları her iki kanatta da  oynayabilmesi ve hızı.Türkiye Ligi için özellikle de iç saha maçlarında  Pino oynayacağı futbol ile izleyenleri kendine hayran bırakabilir.Ancak  geçirmiş olduğu sakatlık onunla ilgili şüpheler  uyandırıyor.Sakatlığının nüksetmesi ile birlikte Galatasaray SağlıkKurulu’nun eline düşerse bundan sonraki kariyeri de onun için tehlikeye  girer. Sonuç olarak Pino bir yıldız  adayı ve oynayacağı oyun ile önemli yerlere gelmeye aday.

Burak Kereci

8 yorum:

Adsız dedi ki...

ŞU AN YAZI YAZMIYORSUNUZ BUNUN NEDENİ YOĞUN OLMANIZ OLABİLİR FAKAT İYİ BİR SİTE OLMAK İSTİYORSANIZ HER AN ONLİNE ADMİN OLMALI YAZAR OLMALI BU YÖNDEN GELİŞMENİZ OLMUYOR.BİR ARA YÜKSELİYORSUNUZ SONRA PAT DÜŞÜYORSUNUZ

Alper Kurt dedi ki...

Sitenin bir yazarı olarak bu eleştirinize yürekten katılmadan edemeyeceğim. Ama tüm yazarlarımızın hayatları için dönüm noktalarına denk gelen aylarda olduğumuzu söyleyebilirim. İş ve Aile kurma konusunda sorumluluklarımızın had safhada olduğu dönemler. En kısa zamanda eski performansımıza döneceğimiz güvencesini verebilirim.

İlginiz için çok teşekkürler.

Adsız dedi ki...

zaten belli site için çok uğraş vermişsiniz çok önemli sorunlar olmasa sürekli yazardınız

ayrıca siteniz amatör olmasına rağmen görünüş olarak değilde yazılarınızbir profosyenel kadarr ii

Burak Kereci dedi ki...

Alper'in de dediği gibi hem burda hem de pozitiffutbol.com 'da yazarlar olarak çok önemli dönemlerden geçtiğimiz için yazılar seyrelmiş olabilir.

Seyhan Soylu dedi ki...

Açıkçası bende sürekli bir takipçi olarak yazıların seyrelmiş olması durumuna demeliyim ki! Yaz vakti yazlık vakti çoğu insanda köşesine çekilmiş oturuyor hepimiz insanız ve bu dönemlerin geçici olacağını da iyi biliyorum.Redvidigal ve Ufuk'un yokluğunda komutayı üstlenen ve messikaka ailesinin varlığının sürekliliği için çaba harcayan Burak kereci'ye ve Alper kurt'a teşekkür etmeden geçemeyeceğim.Sürekli takipçiyim dedim öyledir.Bir o kadarda katkı sunmak isterim ama ciddi anlamda dört nala koşuşturuyorum Hayat bu bir yandan modelistlik bir yandan reklamcılık bunun yanı sırada eğitim için ordan oraya.Umarım diğer yazarlarımızıda kısa bir süre sonra aramızda görürüz.

Adsız dedi ki...

Seyhan bey sizdende uzun zamandır ses soluk çıkmıyordu.Bende çoktandır ki Ufuk beyin yazılarını bekliyorum.Gerçekten çok özledik.Buradan yazarlar topluluğuna sesleniyorum Geri dönün-Ayşegül

Alper dedi ki...

Meraklanmayın arkadaşlar, HAYIRLI BİR ŞEYLER DÖNÜYOR diyeyim, anlayın siz :) Benim için değil ama diğer iki bey için öyle :)

seyhan dedi ki...

Hayırlısı olsun.Darısı bizlerin başına.Xd

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails