Birinciysen birincisindir , ikinciysen hiçbir şey...

26 Haziran 2010 Cumartesi

Yorumculuk Rezaleti


Dünya kupası başladığından beri büyük çoğunluk, ilk maçlar için kötü futbol, kupanın geneli içinse vuvuzela,jabulani ve son olarak TRT spikerleri ve Ömer Üründül'den şikayetçi.TRT spikerlerinin oyuncuları tanımaması,günümüz teknolojisi düşünüldüğünde kabul edilebilir bir durum değil.Yaptığınız işi ciddiye almanız gerekli.Piyasada oradaki futbolcuları günlerce analiz eden insanlar var.Ve bu insanlar hiçbir şekilde karşılık beklemeden yapıyorlar bu işi,sırf futbolu sevdikleri için.Siz TRT spikerleri de aldığınız paranın hakkını verin.

Ömer Üründül'ün yaptığı yorumlara bakarsak; vuvuzela, jabulani ve tatsız futbol düşünülünce gerçekten çekilmez oluyor. Buna bir de TRT spikerlerinin bilgisizliği ve işgüzarlığı eklenince iş çığırından çıkıyor.

Aslında bu yazının başlığına ilham veren başka bir olaydı ama içimi dökmek istedim evvela. Almanya-Avustralya arasında oynanan maçta Sırbistan televizyonu RTS’de yorumculuk yapan Vladimir Mijaljevic "Almanya'nın kalesinde Enke sakatlığından dolayı" yok diyerek sezon içerisinde intihar ederek hayatını kaybeden Robert Enke hakkında inanılmaz bir gafta bulundu. Türkiye’deki durum ortada, yurt dışında da benzer şeyler var. Sizce nasıl bir dünya kupası olabilir ki?

Burak Kereci

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails