Birinciysen birincisindir , ikinciysen hiçbir şey...

28 Ocak 2010 Perşembe

DUYGUSALLIK VE MANTIĞIN ÇELİŞKİSİ HARRY KEWELL:




İki hafta öncesine kadar herkesin Harry  Kewell  hakkında konuştuğu tek konu Kewell’ın sözleşmesini uzatıp uzatmayacağıydı.Gelin görün ki sporda en sevmediğim şey talihsizlik olan sakatlık Harry Kewell’ı buldu.Kewell’ın iyileşmesi ameliyatla birlikte nisanı bulacak.
 Milan Baros’un sakatlığıyla Avrupa’da kalan tek forvet oyuncusu Nonda’yı yollayamayan yönetim Dos Santos transferinden dolayı Kewell’ı göndermeyi planlıyor.
 Kewell’ın sözleşmesinin fes edilmesi için birçok mantıklı sebep var.Kewell’ın nisan ayına kadar sahalara dönemeyecek olması, 32 yaşında olması,sezon sonu sözleşmesinin bitecek olması yönetimin sebepleri.
Bu gerekçeler yönetimi haklı çıkartabilir.Ama benim takındığım tavır bambaşka.Ben Kewell’ın sakatlığından  dolayı yollanmasını hazmedemeyen bir Fenerbahçeliyim.Söz konusu isim Edu değil ki gönderildikten sonra unutulsun.Bahsettiğimiz isim Galatasaray taraftarının Hagi’den sonra en çok sevdiği futbolcu olan Harry Kewell.Kewell yalnızca kendi taraftarlarınca değil rakip taraftarlarca da saygı duyulan tek isim.Eğer duygusallığın mantığın önüne geçeceği bir an varsa işte bu an Kewell’ın takımda tutulmasıdır.

YAZAN: REDVIDIGAL


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails