Birinciysen birincisindir , ikinciysen hiçbir şey...

28 Ocak 2010 Perşembe

EUROLEAGUE’DE ÇARŞAMBA GÖRÜNÜMÜ




YUNANİSTAN'DA PARTİ PARTİ Partizan ...

Bu haftanın en büyük sürprizi hiç Kuşkusuz Partizan'ın geçen yılın Euroleague şampiyonu Panathinaikos'u 59-64 yenmesiydi.Aslında ben Partizan'dan kendi sahasında böyle bir sürpriz sonuç alabileceğini düşünüyordum, ama Partizan deplasmanda hem de takımın en önemli oyuncusu Maric'den yoksun bir şekilde Panathinaikos'u yendi.

Aslında Pantahinaikos 35 dakika boyunca maçı önde götürdü.Ama genç oyuncu fabrikası olan Partizan'da Çek oyuncu Jan Vesely ön plana çıkıp galibiyete Katkıda bulundu.Bu çocuk daha 19 yaşında.

Panathinaikos grubun ilk MAÇINDA aldığı bu sürpriz mağlubiyetle şimdiden birinciliği tehlikeye attı.Deplasmanda Partizan'a yine kaybederse 2007-2008 senesinde yaşadıklarının bir tekrarını yaşamış olacak.

Partizan'la ilgili beni en çok etkileyen nokta bir takımın rakibin kim olduğunu ayırt etmeksizin sahaya hep maksimum mücadeleyi ortaya koyması.Bu anlamda Koç Dusko VUJOSEVIC'e ne kadar hayran olunsa azdır.



Sonunu GETİREMEDİK

Temsilcimiz Efes Pilsen, deplasmanda Real Madrid'e 77-70 mağlup oldu.Karşılaşmayı Ufuk çok güzel YAZIYLA değerlendirdi zaten.Okumanızı tavsiye ederim.

Benim maçtan önce beklediğim karakteri sonuna kadar ortaya koyduk ama iş rotasyona ve dört numara şutör uzuna gelince sonunu GETİREMEDİK.

Karşılaşmada Örümcek Adam Smith'e ne kadar methiye düzsek azdır.Bu yaşta bu mücadele takdire Şayan.

Karşılaşmanın hakemleri de maçı R. Madrid 'maçı kazanması için ellerinden geleni yaptılar da.



CSKA Moskova 86-78 Unicaja

CSKA Maçın favorisiydi maç zaten öyle sonuçlandı.Unicaja için deplasmanda alınan 8 sayılık fark ikili averajlar için iyi bir skor.

Maçın adamı hiç Kuşkusuz Siskauskas'tı 23 sayısıyla.Öyle ki maçı 5 / 4 üçlüğüyle takımına galibeyeti getirdi.CSKA 'daki bir diğer skorer Langdon'dı. Langdon maçı 19 sayıyla tamamladı.Hala içim ciz ediyor Efes Pilsen, böyle bir oyuncuyu kaybettiği için.

Malaga'da ise Omar Cook özüne dönmüş ve çok kötü oynamış. Maçı da 3 ile tamamladı Malaga'da yeni transfer Juan Dixon TAKIMININ en skorer oyuncusuydu sayı zaten.

YAZAN: REDVIDIGAL

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails