Birinciysen birincisindir , ikinciysen hiçbir şey...

9 Mart 2010 Salı

YAVAŞ OL BE BİLİCA!!


Futbol anlayışımda olmazsa olmazlardandır bir futbolcunun sahadaki hırsı, mücadelesi. Bunu Türk futbolcularının tamamından beklerim. Eğer bu mücadele ve hırsı yabancı futbolcularda gördüm mü değmeyin keyfime. Çünkü onlar daha profesyonellerdir. Fakat bir futbolcu hırs adı altında her türlü sertliği yapacaksa buna itirazım had safhadadır. Fenerbahçeli olmama rağmen Bilica’nın saha içinde kontrolden çıkıp gereksiz sertliklerine, itirazlarına ve çirkefliklerine sahada şahit olmak son zamanlarda gözüme en fazla batan şey oldu Fenerbahçe maçlarında. Bir adamın her müdahalesi gaddarca, kontrolsüzce olur mu ya? Senelerce eleştirilen Lugano bile süt kuzusu kaldı Bilica’nın yanında.Hem Bilica’nın geleceği hem de Fenerbahçe’nin savunma güvenliği anlamında YAVAŞ VE DİKKATLİ OL BİLİCA!!

YAZAN: REDVIDIGAL

3 yorum:

granger17 dedi ki...

bu adamın asla büyük takımda oynayacak kapasitesi yok sezon sonunda gidecek listesinin başında gelr bence onun biresysel hatalarıyla kaybettiğimiz puanların haddi hesabı yok her zaman gelen gideni aratır demişler çok doğru nerdesin edu

Redvidigal dedi ki...

Kesinlile hemfikirim sizinle,futbol beyni yok Bilica'nın

UGUR BEKTAS dedi ki...

bir gsaray'lı olarak sivasspordaykende beğenmediğim bilica'nın fenerbahçeye gelişi sevindirmişti aslında beni,bu olayın taraftar yanıydı tabii ki..ancak futbol adına gerçekten herşeye,en çekilmezide suçunu bilmesine rağmen herşeye itiraz eden topçuya fena bi ayar oluyorum...daha iyisi gelecek olsa bile böylelerinin Fenerbahçe'de ve Türk Futbolunda yeri olmamalı..teşekkürler !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails