Birinciysen birincisindir , ikinciysen hiçbir şey...

30 Nisan 2010 Cuma

DOCTOR FELİX VE REDD.LABEL'I TAKİP EDİN,PARALARI KAZANIN

 İddia uzmanlarımız Doctor Felix ve Redd.Label yapmış oldukları kuponlarla takipçilerimize ciddi oranların olduğu kuponlarla yol gösterip para kazanmalarını sağladılar.İddia kuponlarını mutlaka takip edin,emin olun karlı çıkacaksınız.

5 yorum:

Alper Kurt dedi ki...

Şok şeker oldu valla ya:)

Adsız dedi ki...

Alper bey şok şok şekerde bu paraların size garezi var galiba nasip olmadığına göre altında bir anne duası yatıyor olmasın malum büyükler kolay yoldan para kazanmayı pek tasvir etmezler.Her ne kadar o gözceğizlerinizle teker teker takip edip parmakcağızlarınızla oynayıp bide yatırırken ter döksenizde işte napalım zihniyet.

Alper Kurt dedi ki...

Aslında iş para kazanma olayı değil de sevgili Anonim kişi, biraz kazanma egosunu tatmin etmeye yönelik. :)Zaten milyar dolarlar götürmüyoruz, bu tutan kuponla alacağım şey steam üzerinden bir bilgisayar oyunu, bir de aylık oyun dergim olacaktır :)

Adsız dedi ki...

Alper bey bu arada sevgili anonim kişi benim Seyhan şimdi farkettim ismimi yazmamışım milyar dolar götüremeyeceğinizi iyi biliyorum benim değindiğim sizin şanssızlığınız ama iddaa bu belli olmaz Doctor felix ile redd.labelin sizin kör talihinizi iyiye çevirmesi yakındır herhalde...Umarım hep tutturursunuz nede olsa baksanıza bana göre oyun alanında çok iyisiniz ve anladığım kadarıyla size milyon kazandırmasada bizimle paylaştığınız oyun deneyimlerinizin köküne etki ediyor(dergi alımı,oyun indirimi)Size bol şanslar...

Alper Kurt dedi ki...

Seyhan Bey ben de ki şanssızlık nedir bilemiyorum :) Bugüne kadar Redd Labell'ın kuponuna 5 kez oynamadım galiba, beşinde de tuttu :D Bu hafta yine oynuyorum bakalım ne olacak. İdda kazançları bana oyun, kitap, dergi, film (yol, köprü, hastane) olarak geri dönüyor :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails